Tolyan 1 493 Опубликовано 10 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2021 1 минуту назад, ske45 сказал: Робота все одно йде) а для нинішньої погоди такий бобік саме те) Для такой погоды хорошо бы трактор) ещё и с ковшом))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 февраля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 февраля, 2021 7 часов назад, ske45 сказал: Робота все одно йде) а для нинішньої погоди такий бобік саме те) Був би дуже доречний. Але не цієї зими вже. Поки купив заднього супорта від ГрейтВола Ховера за 1220грн, бо сама скоба Ісузовська 60у.о коштує, відкручу цю, а циліндр перебраний рідний поставлю; і від Ховера ж замовив задні колодки і колодки ручніка. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 11 февраля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2021 6 часов назад, Dim.on-zt сказал: Був би дуже доречний. Але не цієї зими вже. Поки купив заднього супорта від ГрейтВола Ховера за 1220грн, бо сама скоба Ісузовська 60у.о коштує, відкручу цю, а циліндр перебраний рідний поставлю; і від Ховера ж замовив задні колодки і колодки ручніка. Прямо збірна союзу) Але з однієї сторони добре, що можна підібрати аналоги по запчастинам з інших моделей- не потрібно чекати якусь гайку по декілька тижнів) Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2021 Задні гальма зібрав. Вирішив колодки ручника лише з однієї сторони замінити. Бо з ховера на стають без болгарки. І схоже там вже такі і стояли, бо теж попиляні. Проблема в тому, що розпірний механізм не влазить, щоб диск вдягався. Довелось розпилювати. Товщина в них практично однакова, що в нових, що в старих, тому вирішив не лізти зайвий раз. Аби не розвалена накладка, то і ліву ту сторону не міняв. Не так часто той ручник потрібен. Скобу Ховера з циліндром Трупера подружити не вдалось. Там теж якісь десяті мілліметра відмінності є. На пальцях клинило. Поставив весь супорт в зборі. З колодками тут проблем не виникло. Ще нюанс в тому, що захисні щитки згнили. Шматок на правому вдалось зберегти поки, решту довелось ампутувати. Якогось дива вони ще і приварені до моста, а не прикручуються. Потім буду щось ліпити, коли знайду підходящий металл. Почав варити задню арку. Не над-то зручно сидячи в арці навприсядки над головою варити, коли ляпає розпечений метал за комір і в маску залітає. І зі шматочків складати мозаїку не швидко виходить. Але десь половину однієї сторони вже приварив. 2 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ship 211 Опубликовано 27 апреля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2021 все правильно,кому это надо?я без ручника года два ездил)) моб 068-056-20-49 Вадик. бортовик-99 Made in Hohland Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 30 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2021 В 27.04.2021 в 19:41, ship сказал: все правильно,кому это надо?я без ручника года два ездил)) Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись)) Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шматок криші з 08, котру при перевороті пом'яв, Рівне то я відрізав "раптом десь згодиться". От і згодиться Замазав поки всю цю срань кислотником і поверху ще епоксидним грунтом. Далі ще треба відро шпакла купити буде)) Начепив лушпайку переднього бампера і тут "спортсмена на дистанції спіткала прикра невдача"(с). Я то купив світлодіодну балку поставити на бампер, як на минулому Монтереї було. Але не врахував, що вона буде перекривати доступ до перемикача лебідя. Тепер бачу 2 варіанти. Або продавати її і купувати пару круглих лопухів. Але вони за ті ж гроші будуть слабше по потужності. Або колись потім ще ліпити кенгурятник. На місце ПТФ зняв з корча хелли мікро де - думаю тут вони потрібніші будуть т.я. головні фари ніхера не світять. А корч їздить раз в пів року, туди і світлодіодні ліхтарики з вузьким пучком зійдуть в якості ПТФ. До речі, треба за 3 місяці піти хоч запустити мотора на корчі Вклеїв на крокодил ціле скло замість вибитого. Сподіваюсь, не відвалиться)) 4 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 8 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2021 В 01.05.2021 в 01:22, Dim.on-zt сказал: Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шматок криші з 08, котру при перевороті пом'яв, Рівне то я відрізав "раптом десь згодиться". От і згодиться Замазав поки всю цю срань кислотником і поверху ще епоксидним грунтом. Далі ще треба відро шпакла купити буде)) Ну гарно ж вийшло) не гірше, ніж би робив у якихось майстрів) зато надійно. 1 Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 мая, 2021 (изменено) В 08.05.2021 в 14:11, ske45 сказал: Ну гарно ж вийшло) не гірше, ніж би робив у якихось майстрів) зато надійно. Це точно. Тільки ті майстри б ще і купу бабла за це б взяли. Вже не раз переконався, що в нас можуть зробити дешево і погано, або дорого і погано. А от дорого і добре - це вже дуже рідко буває. Із останніх прикладів - з джеттою: на дверях на 3 сезон вилізли жуки. Потеплішає, буду рятувати пробувати. Про то в тому бортовику і напишу. Але суть в тому, що за покраску взяв бабла як за добре, а зробив херово. А з аркою виявилось куди важче зліпити шматок під заднім бампером котрий позаду арки. Думаю, ще вечір і з однією стороною по зварці буде закінчено. От ще думаю, по зварним швам не лицевим просто замазати грунтами і антикором добряче залити густим, чи і промазувати їх герметиками? Изменено 9 мая, 2021 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
hahashka 41 Опубликовано 11 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 мая, 2021 Ох эта беспощадная рыжая болезнь. Ненавижу ее. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 12 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 мая, 2021 В 10.05.2021 в 00:40, Dim.on-zt сказал: Це точно. Тільки ті майстри б ще і купу бабла за це б взяли. Вже не раз переконався, що в нас можуть зробити дешево і погано, або дорого і погано. А от дорого і добре - це вже дуже рідко буває. Із останніх прикладів - з джеттою: на дверях на 3 сезон вилізли жуки. Потеплішає, буду рятувати пробувати. Про то в тому бортовику і напишу. Але суть в тому, що за покраску взяв бабла як за добре, а зробив херово. А з аркою виявилось куди важче зліпити шматок під заднім бампером котрий позаду арки. Думаю, ще вечір і з однією стороною по зварці буде закінчено. От ще думаю, по зварним швам не лицевим просто замазати грунтами і антикором добряче залити густим, чи і промазувати їх герметиками? Шов би я промазав все ж. Надійніше буде. Ти ж не суцільним варив, а точками? Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти