Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

6 часов назад, ske45 сказал:

Шов би я промазав все ж. Надійніше буде. Ти ж не суцільним варив, а точками?

Суцільним. Але невеличкими шовчиками чи точками з різних сторін. Не так, що з одного краю почав і на іншому закінчив. Так би його покрутило ще додатково до того, що і так не рівне. 

Хотів вже закінчувати з 1 стороною, так СО2 в балоні закінчилось. Щось не на багато так вистачило 7-8 літрів чи скільки там, точно забув. Треба знайти де заправити.

• Upvote 1

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

В 13.05.2021 в 00:34, Dim.on-zt сказал:

Треба знайти де заправити.

Кріоген сервіс у Вишневому по вул. Київській

• Upvote 1
В 13.05.2021 в 00:34, Dim.on-zt сказал:

Суцільним. Але невеличкими шовчиками чи точками з різних сторін. Не так, що з одного краю почав і на іншому закінчив. Так би його покрутило ще додатково до того, що і так не рівне. 

Хотів вже закінчувати з 1 стороною, так СО2 в балоні закінчилось. Щось не на багато так вистачило 7-8 літрів чи скільки там, точно забув. Треба знайти де заправити.

Тоді точно промаж. Залишилися необроблені частини граней металу. Це норма, але від вологи потрібно захистити

• 3 недели спустя...

Зняв бензобак. Думаю, як би на це місце прикрутити і балон ГБО,  і зменшений бензиновий бак 3ef77968f14e.gif Бак товщиною 26см. По ідеї циліндр 30см діаметру і 75-80см має влізти. Треба мінімум літрів на 40 хоча би щоб вліз. А то з витратою пального 20л\100+-  від заправки до заправки така собі ідея. Можна 2  балони втулити, але тоді бензобак х.з. куди ставити. Перед заднім мостом з боку то можна, але як до нього заливну горловину протягнути - теж ще питання. Та і у випадку  виникнення потреби оформлення ГБО є думка, що з 2 балонами не пройти сертифікацію. Х.з. наскільки правда. Аби набрати 2 балона літрів на 60 і бензобак на 20 хоча би - було б взагалі ідеально.  

Поки буду рижою болячкою займатись, може і придумаю щось. 

Якщо хто знає, де можуть виготовити бензобак по макету, буду вдячний за наводку.

IMG_20210605_171006.jpg

IMG_20210605_171010.jpg

IMG_20210605_171023.jpg

IMG_20210605_171109.jpg

• Like 1

З такою ж ідеєєю я зтикався коли форда мав. там була ніша запаски такої форми, що був досить нормальний обсяг простору який ніяк не використати. + банка  вихлопа тільки з одної сторони (кузов уніфікований і є моделі з двома банками). Перший ідеальний для моїх потреб варіант який обдумувався -  зменшити об'єм бензобака до +/- 20 літрів (стоковий 60) і в звільнений простір балон газу + можливо менший балон газу в місці відсутності другої банки вихлопу. Тоді і запаску в своє місце можна кинути.

По бензобаках питання складне, ітого був другий варіант - зробити "рівний багажник" і знизу зробити нормальний газовий балон. Це думалось зробити в процесі ремонту кузовщини (задні арки підгнивали). Але життя повернулось в іншу сторону і форд продався...

Може Ярик підкаже по людях, які баки варять. Здається він мені казав що хтось з його знайомих на яхту замовляв бак з нержавійки і вартість не сильно бюджетна (можу помилятись, @Mustang-1991 поправить надіюсь ? )

Та ні, такого не зустрічав. А бак зварить будь-який аргонщик

Дімон, я тобі казав як можна зробити. Я на прадо робив так: захожу на сайт, де продають балони і дивлюсь їх габарити та прикидую як і куди вони влізуть. Сертифікацію проходь з одним балоном, інший потім доставиш. 

По компоновці тяжко щось підсказати, по фото не зрозуміло де є місця. В тебе приблизно так? Выбор и покупка Troopera 1984-1987 - Страница 2 - Технический - Isuzu &  Opel 4x4 Club

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

4 часа назад, Mustang-1991 сказал:

Та ні, такого не зустрічав. А бак зварить будь-який аргонщик

Дімон, я тобі казав як можна зробити. Я на прадо робив так: захожу на сайт, де продають балони і дивлюсь їх габарити та прикидую як і куди вони влізуть. Сертифікацію проходь з одним балоном, інший потім доставиш. 

По компоновці тяжко щось підсказати, по фото не зрозуміло де є місця. В тебе приблизно так? 

Так. Місце де бензобак і під аднім правим пасажиром. Але під пасажиром мало місця, бензобак туди перенести можна було б, а от газу там літрів на 30 максимум влізе. В принципі можна на майбутнє закласти можливість туди 2 балон гбо під'єднати.

Я взагалі хочу з картону кілька шаблонів зробити по діаметру дивитись  чи не будуть сильно ніде виступати, щоб 30см діаметр вліз.

якщо заводський бак будеш кроїти, то можна вже і перенести його під ноги задньому пасажиру, а на місці баку розмістити два балони по 60л.

Але щось виходить не дуже варіант. Кроїти багато, а толку від того - мало

Може краще позбавитись глушника або замінити його чимось більш компактним? Впевнений що все рівно прийдеться з часом варити. А можна он у Антохи придбати саабовський (або каліброский ще компактніше) і тоді можна буде розмістити по балону під ногами кожного пасажира. Можна взагалі вихлоп на бік вивести і спробувати вмістити банку в тій секції рами, де знаходиться каталізатор.

Я нещодавно купував комплект і майже повністю все переварили на 99, тільки павук старий залишився. Так я тобі скажу що це дуже демократично по ціні, напевне дешевше ніж кастомні баки видумувати. А зайвого пального в експедиції не буває)

12121.jpg

Або ще можна рідний глушник замінити на трубу, щоб звільнити місце для балона гбо, а спробувати якийсь компактний глушник повісить аж під заднім бампером.

001.jpg

Изменено пользователем Mustang-1991

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

15 часов назад, Mustang-1991 сказал:

якщо заводський бак будеш кроїти, то можна вже і перенести його під ноги задньому пасажиру, а на місці баку розмістити два балони по 60л.

Але щось виходить не дуже варіант. Кроїти багато, а толку від того - мало

Може краще позбавитись глушника або замінити його чимось більш компактним? Впевнений що все рівно прийдеться з часом варити. А можна он у Антохи придбати саабовський (або каліброский ще компактніше) і тоді можна буде розмістити по балону під ногами кожного пасажира. Можна взагалі вихлоп на бік вивести і спробувати вмістити банку в тій секції рами, де знаходиться каталізатор.

Я нещодавно купував комплект і майже повністю все переварили на 99, тільки павук старий залишився. Так я тобі скажу що це дуже демократично по ціні, напевне дешевше ніж кастомні баки видумувати. А зайвого пального в експедиції не буває)

12121.jpg

Або ще можна рідний глушник замінити на трубу, щоб звільнити місце для балона гбо, а спробувати якийсь компактний глушник повісить аж під заднім бампером.

Видалення банки глушника там особо погоди не зіграє. Ну хай 2 баки по 30 літрів - возні багато, а толку мало. Там все впирається, що по висоті місця мало, а балонів же плоских немає. Ліпше вже туди бензинові додаткові пхати. Але ще не вивчав питання як в них заливати тоді пальне і як викачувати, якщо баків декілька. Ще важливе питання, щоб воно не сильно знизу стирчало і можна було захист додатковий вчепити. Хоч і не часто, але вилазки в багнюку будуть, треба цей фактор враховувати. Зроблю з картону кілька кругів відповідно діаметрам балонів і буду дивитись скільки де виступає і куди якого розміру що запхати можна.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Лазив сьогодні з рулеткою картоновим кругом 330мм під машиною.

Під заднім правим пасажиром по місцю лише 15-18см висоти. Тобто ніякий балон не влізе туди :(  Балонів з габаритами до 18см х 40-45см немає ні циліндричних, ні тороїдальних. А бензиновий бак туди хіба якийсь додатковий можна втулити, але до нього треба буде ще насоси і трубопроводи перекачувати з основного баку, бо від горловини протягнути товсту трубу нема кудою. 

Ззаду ж притулив захист бензобаку, там виявляється по вистоті можна до 40см запхати. Подививсі які є балони в цих габаритах - 36см х 78см. це десь 70-76літрів. Це вже щось. Тепер питання чи влізе 78см. 75 то влізе точно, а  от чи ці зайві 3см ніде не будуть впиратись - питання.  

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти