Emissions Опубликовано 20 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 20 мая, 2019 14 часов назад, Dim.on-zt сказал: Ось так от нові Денсо - ще не значить, що будуть добре працювати. зазор на свечах какой? In Bass We Trust
Dim.on-zt Опубликовано 20 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 20 мая, 2019 1 час назад, Emissions сказал: зазор на свечах какой? 0.8 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
zxc123x Опубликовано 22 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 22 мая, 2019 (изменено) https://www.olx.ua/obyavlenie/volkswagen-jetta-2014-2-0-mehanika-IDE3SHc.html шото слабо вериться, шо 5800 "Цена расчитана под ключ (разгрузка в порту, расстаможка, доставка по Украине автовозом), без сертификации и МРЕО (+- еще 400 долл)." и в 8000 все полностью впишется. у всех шото выше бюджета вылазит, и не на 1000$ на чапаевке 3 штуки видел американок 9300....9800. точнее все джетты на чапаевке были американки. но дороговато, как для меня. Изменено 22 мая, 2019 пользователем zxc123x
Volf Опубликовано 22 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 22 мая, 2019 (изменено) 49 минут назад, zxc123x сказал: https://www.olx.ua/obyavlenie/volkswagen-jetta-2014-2-0-mehanika-IDE3SHc.html шото слабо вериться, шо 5800 "Цена расчитана под ключ (разгрузка в порту, расстаможка, доставка по Украине автовозом), без сертификации и МРЕО (+- еще 400 долл)." и в 8000 все полностью впишется. у всех шото выше бюджета вылазит, и не на 1000$ на чапаевке 3 штуки видел американок 9300....9800. точнее все джетты на чапаевке были американки. но дороговато, как для меня. Все хорошо складывается когда считается на пальцах или веря чужим расчетам(тем более продавцам),в реальности совсем все по другому. Есть даже люди которые не признаются во сколько обошлось-да бы не было стыдно,а есть то вообще прибрешут,есть наглядный пример как одни ланоса кричали растаможенного за 1500 уе. Изменено 22 мая, 2019 пользователем Volf 1
Dim.on-zt Опубликовано 22 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 22 мая, 2019 Ну рахуйте, приблизні цифри напишу: сама машина 1500-2000 + аукціонний збір 400-500 +за послуги зазвичай 1000 +доставка по морю в порт Одеси 1100 + доставка від аукціону в порт, загрузка, вигрузка у нас, експедиторські т.д. 1200-1400 +розмитнення 1300-1500 + сертифікація 300-400 (якщо не самому проходити) + ремонт з покраскою (в мені стало в 1600) + по дрібницям ще пів косаря назбирається "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
zxc123x Опубликовано 23 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 23 мая, 2019 8500....9900. так на чапаевке здето в этом диапазоне и уже стоит и торговаться можно как то так. 1
ske45 Опубликовано 28 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 28 мая, 2019 В 23.05.2019 в 22:08, zxc123x сказал: 8500....9900. так на чапаевке здето в этом диапазоне и уже стоит и торговаться можно как то так. Тут же ж вопрос, с чего этого смертника собирали изначально для выхода на такую сумму... я тоже встречал сонаты, когда себе искал, и 10, и 11 встречались. Но смотреть там по факту не было на что. Увы... Питання до власника цього заморського чуда... В мене зараз з'явилося бажання реалізувати повторювачі поворотів, які в мене відсутні. Крила аналогічно різати не хочу, дзеркала теж міняти не камільфо... ось і подумав просто додатково підключити помаранчеві габарити на передніх фарах. Але всі відмовляють, мотивуючи тим, що для збільшеного навантаження потрібно міняти реле. Так от по суті питання : чи міняв реле поворотників для того, щоб додати 2 додаткові лампочки в ланцюг навантаження? Мой автобортовик)))
Dim.on-zt Опубликовано 28 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 28 мая, 2019 39 минут назад, ske45 сказал: В мене зараз з'явилося бажання реалізувати повторювачі поворотів, які в мене відсутні. Крила аналогічно різати не хочу, дзеркала теж міняти не камільфо... ось і подумав просто додатково підключити помаранчеві габарити на передніх фарах. Але всі відмовляють, мотивуючи тим, що для збільшеного навантаження потрібно міняти реле. Так от по суті питання : чи міняв реле поворотників для того, щоб додати 2 додаткові лампочки в ланцюг навантаження? Ні, нічого не міняв. Там тих 6Вт додаткових - думаю ні про що. В крайньому випадку можна світлодіоди поставити замість лампочок. До речі, десь читав, що у ВАГу їх теж через комп можна відключати, то можливо і можна програмно перекомутувати чи то до поворотів чи до ДХО чи ще як. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
melanvi Опубликовано 28 мая, 2019 Жалоба Опубликовано 28 мая, 2019 вітаю з автівкою! а скільки їх у тебе наразі? щось продав??
Dim.on-zt Опубликовано 28 мая, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 28 мая, 2019 8 часов назад, melanvi сказал: вітаю з автівкою! а скільки їх у тебе наразі? щось продав?? Дякую. 2. Джетта і 2108. Збираю знову на Монтерей в якості 3ї машини. В ідеалі хотілось би, щоб в гаражі був окрім корча 2108 ще позашляховик (поки альтернатив Монтерею для себе не бачу, бо решта тим чи іншим не до душі, або вже за дорого) і якийсь цікавий дуповоз типу Фаербьорда 3 чи 4 ген. Корч і джип будуть однозначно. А от щодо дуповоза можливі варіанти. Це все питання бюджету що і коли буде. Поки цей рік буду на Джетті, бо вже ланоса продав, а на 2 продаж за рік податок платити не маю бажання. Тим більше що не факт, що продам хоча би пару сотень заробивши на ній за весь геморой, що я отримав поки відновив її. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти