Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 мая, 2018 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 14 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 мая, 2018 Красота! Значит как на драйве, то и текст скинул, а тут только фото... Будешь наказан за неуважение к любимому клубу! ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2018 (изменено) За минулий час дозбирав корча до стану, щоб можна було виїхати десь. Проїхався 0 в Черкасах. Але відкатати все не дозволила ступиця. Потім виявилось, що посадочне місце якогось дідька з'їдене на 0.5мм приблизно, відповідно підшипник лише 1 половиною сідав на ступицю. Раніше до них подивитись я якось не подумав. Поки замінив ступицю і підшипник. Ще забираю у Атома калиновські кулаки зі ступицями, кажуть вони довше на порядок ходять. Випробування в бойовому режими виявили деякі необхідності на майбутнє: підсилювач керма треба, гідроручника і ходовку в першу чергу. Ще треба на асфальт переходити на 15 колеса, бо нормальних шин на 14 знайти або не реально, або ціна дорожче за 15. Далі буде... Изменено 8 ноября, 2018 пользователем Dim.on-zt 2 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2018 Прикольна розкраска. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 8 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2018 милитари Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2018 4 часа назад, ВОВ@Н сказал: Прикольна розкраска. Це така собі моя варіація поєднання авіаційних мотивів: сучасний піксельний камуфляж (в моєму випадку пустельний, бо по ТП колір бежевий) і полос із цієї тематики http://wio.ru/simbols/sov.htm Часу зайняло чимало. Через переходи між кольорами ще і лаком довелось заливати. Але так і не полірував, тому сходинки помітні. Як Толян якось казав: "Машина має бути або швидкою, або красивою". От в мене, красива, на мій смак :) Ще треба заднього бампера почепити, але був виїхав на природу, розірвав його на 3 частини в колії, бо знизу був не закріплений. Треба склеїти за зиму буде. І пороги теж ще лежать. Але їх треба якось придумати як швидко знімати щоб можна було. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2018 А для якої цілі використовуватиметься авто?-Бо для раллі такі бампера на один раз. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2018 4 часа назад, ВОВ@Н сказал: А для якої цілі використовуватиметься авто?-Бо для раллі такі бампера на один раз. Для асфальтових цілком вистачить. На грунт є стокові. Та і склопластик якщо наростити по людськи, а не 1.5 мм щоб вони були, то будуть міцні. Найближчі плани це 0 кататись, поки більш-менш їздити буде виходити. Та і штурмана знайти треба підходящого мені, а це теж треба накат. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
hahashka 41 Опубликовано 26 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 ноября, 2018 С выездом) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 26 ноября, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 ноября, 2018 где с чайки отчет ? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти